Fotoprosjekt (23.08.2010)

I dag starta fotoprosjektet vårt. Me fekk utdelt kamera, gjekk saman to og to, og tre og tre, og tok mange, mange bileter. I begynnelsen var eg med Målfrid, Synne, Siri og Lene. Litt etter litt, forsvant Lene, men plutseleg var ho tilbake. Eg, Synne og Lene gjekk ned i hallen og tok ein del morosame bileter. Etter ein del bileter, gjekk me opp på ungdomsskulen og fekk eit blinkskudd av ei i 9. klasse. Me gjekk bort i bingen for å spørre Endre(lærar) om me kunne få ta bilete av dei som hadde gym der, men med ein gang han såg at me hadde kame og stod og såg på dei, da han "Dikka mao ha tillatelse før å ta bilde!". Etter tre år på den same ungdomsskulen, fekke eg eit godt inntrykk av Endre, men når han har gym med elevane, så blir han ganske sur. Me fekk nett prøve oss på stasjonær Mac, då me la bilda våre inn på dataen. Læraren vår stakk av, så då stakk eg, Synne, Målfrid, Siri og Lene inn på PhotoBooth, og hadde det særs moro. Ein kan sei at det vart ein del bileter, som etterkvert, havna på facebooken til Synne (link). 

Gruppebilete frå fotokurset med Thomas Morel. Ellers, so fekk me vita at det ikkje er sikkert at me får Mac-en denne veka. Det var visst litt styr og slikt med dei som skal ordne det. Men heldigvis, har me engasjerte lærarar som skal gjere sitt beste for at me får Mac-en iløpet av veke :D -Annlaug Q: Er du den fotogene-typen, eller tek du helst bileta?
24.aug.2010 // 20:36 // Skule // Kommentarer (0)

Ny start!

Eg har bestemt meg for å begynne å blogge igjen. Litt av grunnen er at eg begynte på Medium og Kommunikasjon på mandag. Så langt, har det våre veldig kjekt, og eg trur det kjem til å fortsette slik.

Eg går i klasse med 10 andre elevar, og på mandag begynner det ei ny jente i klassen som heiter Ida. Me som allereie har vore ein del ilag, har blitt "godt" kjende med kvarandre, men eg trur ikkje det blir vanskeleg for Ida å begynne med pss. Fleire av dei i klassen, kjende ingen då dei kom, men no snakkar alle med alle, og alle er med alle. 

På mandag skal me starte med eit fotoprosjekt, der me skal ta ulike portrettbilete. Det kan nok verte spanande. Neste veke, får me òg Mac-ane våre. 
Ein elskbar MacBook Pro på 13". Gjett om eg gledar meg.

Me talast om ikkje så veldig lenge : )

- Annlaug

Q: Kva linje starta du på? Kva er din erfaring med Mac?


22.aug.2010 // 13:56 // Skule // Kommentarer (0)
hits