Null eksamen!

Me kom ikkje opp i eksamen i dag, heller! Derfor samla me oss med b-klassen og hadde avslutning, sia me har fri til onsdag og ska rydde klasseromma og litt sånt på fredag. Me fekk ostekake, oreokake, is og brus av lærarane. Dei hadde også laga quiz, der musikk, sport og mediedesign var nokre av kategoriane. Eg, Junie, Julia og Julie var på lag, og me vann heile greia, så me fekk seigemenn i premie.

Sia da ikkje e skule før torsdag, så reise eg til Oslo i måro. Hadde egentli tenkt å reise i dag, men ska spele kamp mot Askvoll i hallen i kveld.

- Annlaug : )

10.jun.2011 // 13:57 // Kos // Kommentarer (0)

Det skjedde for 17 år sidan

På fredag var det 17 år sidan Junie vart fødd, så i går hadde me storfering, med pizza, frukt, kake, brus, snop og Party Alias! Og ettersom ho har kjøpt seg HTC, så fekk ho spotify premium av meg.

- Annlaug : )

06.jun.2011 // 22:13 // Kos // Kommentarer (3)

Kveldskos!

Noko av det beste eg veit, er å sette seg ned etter ein lang dag med ei skål med kiwi, ananas, mango og druer, i fanget!// meg - canon eos 550d + efs 17-85mm - photochop cs5


- Annlaug : )

15.mai.2011 // 18:17 // Kos // Kommentarer (0)

I'm on top of the world!

Når me var ferdige med eit journalistspel me fekk prøva hos Aftenposten, fekk me lov til å gå opp på takterassen til bygningen, som var Postgirobygget. Utsikten fra toppen var heilt fantstisk! Dette vil eg gjere fleire gongar!

 


// Junie - Nikon eit eller anna + 18-200mm (?) - photoshop cs5

 

- Annlaug : )

07.mai.2011 // 21:40 // Kos // Kommentarer (0)

I am sailing

Om ikkje så lenge ska eg, pappa, Ranveig og Agnes på segling.Gleda meg! Har elska å segla sia eg prøvde da skikelig for første gang i 2009. I kvelg ska pappa og Ranveig køyra meg inn til byn, for då kjeme resten av 1MK, og me e offisielt på klassetur.


Bilde e fra sommaren 2009, når me va på segling.


- Annlaug : )

01.mai.2011 // 12:20 // Kos // Kommentarer (0)

On my way to the cinema

Stikke eg snart inn til byn med Agnes, ska berre eta litt wok først. Me ska på kino å sjå Thor. Egentli skulle eg og Junie sjå den i måro, men endring i planane gjer at eg ikkje rekke heimigjen til kinoen begynna, fordi me ska på segling i måro. Agnes hadde tenkt å reisa på den i dag, og spurte om eg ville vera med sia pappa og Ranveig ska på Emmylou Harris-kosert i kveld.

 

Bilde e fra i går, når eg gjekk til bussen og klokka var ikkje meir enn 07.10


// meg - canon eos 550d + efs 17-85mm

 

- Annlaug : )

30.apr.2011 // 19:05 // Kos // Kommentarer (1)

Åss to i Osjlo

Då har eg komt meg til Tigerstaden. Gjekk av flytoget i Sandvika rundt halv 5. Pappa laga kylling til middag, mens eg innføre Ranveig i mac. Ho bestillte seg mac i ferien, og har aldri prøvd mac før, så eg har fått i oppgåva å hjelpa ho. Istad var Ranveig ganske sur, fordi da va nåke ho ikkje fekk til.


Bilde e fra ettermiddagen på nyttårsafta 2010
// meg - canon eos 550d + efs 18-135mm


- Annlaug : )

29.apr.2011 // 17:57 // Kos // Kommentarer (0)

Late dagar i Røldal

No sitte eg godt planta i sofaen i "løo", og har 118 innlegg å lesa på bloglovin. Pappa, Ranveig, Mari og Hilde e på "garasjen" på fest. Hilde og Mari er to veninder av Ranveig, so kjeme frå Jessheim, der Ranveig er frå. Me kom te Røldal på torsdag og ska vera te mandag. Me nyte late dagar, med boklesing og Austin Powers på tv'en, god mat og drikke, og ikkje minst påskeegg.

 

Fram til no, så har me:
- høyt masse på musikk
- våre på gåtur
- våre i trekket
- køyrd snøscooter med Mari
- ete på "Røldals Terassen"
- lest masse i bøkene våre
- sett Austin Powers
- våre i bursdag til oldemor
- ete enda meir på "Røldals Terassen"
- våre på stan-up på "Røldals Terassen"

 

Da va nåken so ville at eg skulle legga ut bilde av Thea, så her kjeme ho.


// meg - canon eos 550d + efs 17-85mm - photoshop cs5

 

- Annlaug : )

24.apr.2011 // 00:13 // Kos // Kommentarer (2)

In the sunset...

Nyter fine dagar på Stord. I dag har været våre heilt fantastisk! 18 varmegrader og strålande sol. Eg og Thea gjekk te barnehagen for å henta Magnus, før me satte oss på bussen til Leirvik, der me gjekk å kikka litt i butikkar og naut ein kjempegod milkshake. Til middag i dag, fekk me pannekaker, og eg og Thea lagde sjokoladekyss, som vart kjempegode. I måro vert det grilling på dagen og kjempegod kyllingrett til middag. Eg og Thea ska òg laga non-stopkjeks, og kosa oss masse, medan tante og Magnus er på jobb og i barnehagen.

 

Etter at middagen var oppeten og kjøkenet rydda, sette me oss ner for å slappa litt at før ungane skulle legga seg. Plutseleg var sola på veg ned, og eg gjekk ut for å ta litt bilder. Her er eitt av resultata.

 

No sitte eg og tante og kosar oss med brus og isbitar. Er det ferie, så er det ferie!

 


// meg - canon eos 550d + efs 17-85mm - photoshop cs5

 

- Annlaug : )

18.apr.2011 // 22:08 // Kos // Kommentarer (4)

Lang, men kjekk dag!

Som sagt, so har eg passa Andreas. Dagen begynte 7.30, for då reiste tante. Me har kost oss masse i heile dag. Gått på tur, våre på senteret, leit masse, tatt mange bilder og hatt masse, masse sofakos. Andreas har våre kjempe snill i heile dag, berre krabba rund og smilt og ledd.// meg - canon eos 550d + efs 17-85mm - photoshop


-Annlaug : )

15.apr.2011 // 21:55 // Kos // Kommentarer (2)

Tidleg påskeferie

I dag tidleg reiste eg til Stord. Eg sat på med Marit, og me hadde ein kjempe kjekk tur som tok ca 5,5 timar. I måro ska eg passa det eine søskenbarnet mitt, som eg også er gudmor til, medan tante og onkel er i bergen og dei to andre søskenbarna mine er i barnehagen.


Me skal kosa oss kjempe masse i måro! Kan tenka meg at det vert ein del bilder. Planen er å kose mykje, ut å gå tur og ein tur opp på senteret.// meg - canon eos 550d + efs 17-85mm - photoshop cs5


- Annlaug : )

14.apr.2011 // 22:44 // Kos // Kommentarer (0)

Den årlege skidagen!

I går hadde eg ein fantastisk dag. Me hadde skidag, og eg, Junie, Namitha, Anders Martin og Lasse koste oss ilag. Me sette oss eit godt stykke inni skauen når me skulle eta, snakka og lo som me alltid gjere. Etter at me hadde ete køyrde me ned til SIL-hytta, og då spurte Oskar (fotograf og læraren vår) om me kunne vere med opp i laussnøen og ta nåken bilder. Namitha gjekke for å levere utstyret ho hadde lånt, medan me andre reiste i laussnøen.

 

Som avslutning på ein kjekk dag, reiste eg og Junie på kino og såg "Amors Baller". Kan vel sei da slik at det var ein morosam film. Han eine va seriøst ein kåt gris, men det var vel han som stort sett gjorde filmen morosam. Etter filmen reiste me heim til Junie, der dagen slutta med mac og musikk før me la oss til å sove.


// Junie Kamilla - canon eos 550d + efs 17-85mm


// Junie Kamilla - canon eos 550d + efs 17-85mm


// meg - canon eos 550d + efs 17-85mm


// meg - canon eos 550d + efs 17-85mm


// meg - canon eos 550d + efs 17-85mm


// meg - canon eos 550d + efs 17-85mm


// meg - canon eos 550d + efs 17-85mm


// meg - canon eos 550d + efs 17-85mm

 

- Annlaug : )

30.mar.2011 // 18:32 // Kos // Kommentarer (3)

I slept like a princess

I gårkveld passa eg Mie. Masse tull og tøys, og ikkje minst kos. I natt låg eg i denne gode senga!

 


// meg - canon eos550d + 17-85mm

 

- Annlaug : )

18.mar.2011 // 16:24 // Kos // Kommentarer (1)

Når ein sit barnevakt...

Innlegget skulle vore posta i gårkveld!

I kveld passar eg Ole og Ivar, igjen. Me har spelt buzz og sett litt på TV. Etter at eg hadde lagt Ivar, åt eg og Ole salat og koste oss, og so lagde me oss smoothie. Smoothien va ein av dei beste eg har smakt. Den besto av smoothieblanding med ananas, mango og banan, eplejus og kesam. Kjempe godt!


//Meg


//Ole


//Ole

Q: Ke gjere du i kveld?

- Annlaug : )

10.feb.2011 // 12:54 // Kos // Kommentarer (4)

Bursdagsjenta!

På fredag vart Namitha 17 år. Ho feira bursdagen sin på Pizzabakaren med gode folk. Masse kos, latter og prat. Kjempe kjekt! Etter bursdagen vart eg og Junie med Namitha til Aurland, og da va kjempe kos! Film og jentesnakk til langt på natt. Beste kosekvelden på lenge! :D


Junie, Namitha, meg (biletet er tatt i dag)

- Annlaug : )

17.jan.2011 // 12:00 // Kos // Kommentarer (1)
hits